Welcome To DAMIRA FotoPage

By: Hayati Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Aug-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
PROMOSI HAMPER RAYA DAN KUIH RAYA

 
 
 
 
 
Dah nak dekat raya ni saya nak mempromosikan hamper raya yang sungguh menarik kepada badan2 koperat atau sesiapa sahaja yang berminat untuk memberikan hamper raya kepada staff2 mereka atau orang yang tersayang. Tanda terima kasih dan perkongsian rezeki kepada staff2 mereka tu. Insya Allah bertambah semangat mereka bekerja bila dapat hamper cantik ni.. Sebenarnya projek hamper ni bukanlah setakat untuk hari raya aje. Ianya berterusan dan boleh diubahsuai untuk semua jenis keraian. Kalau hendakkan bakul2 seumpama itu untuk hantaran pertunangan/perkahwinan juga ada disediakan. Hamper yang saya sediakan ini coraknya baru dalam pasaran . Sekali pandang pasti tertarik. Sebenarnya saya menyediakan dua set hamper untuk dijadikan sample masa buat marketing. Tak sempat nak tunjuk pada badan2 yang berpotensi telah ada yang tertarik dan membeli terus kedua2 hamper tersebut Jom layan gambar2 hamper yang diambil dari beberapa sudut yang berlainan.


Yang menariknya ialah bakul yang digunakan untuk dijadikan hamper. Bunga-bunga yang melekat kat atas bakul tu yang menjadi kelainannya. Bunga-bunga tu diperbuat dari campuran seramik dan plaster. Terjatuhpun, bunganya tak pecah.


Design yang simple tapi nampak kemas dan menarik. Bakul2 untuk hamper sebenarnya ada berbagai jenis dan saiz. Cuma nyatakan berapa budget hamper yang dikehendaki. Saya akan adjustkan jenis bakul dan sizenya mengikut budget dari customer.


Bakul ini bersaiz besar. Untuk hamper ini saya isikan dengan 5 jenis kuih raya dan sebiji cenderahati berupa bekas telur atau potpuri. Harga untuk hamper ini ialah RM 180


Bakul hamper ini sizenya kecil sedikit dari hamper di atas. Saya isikan dengan 4 jenis kuih raya. Harga untuk hamper ini ialah RM 140

Bagi sesiapa yang berminat untuk membeli/menempah atau bertanya tentang hamper ini bolehlah menghubungi/sms saya( Yati) di talian 012- 2733214. Email: yadami68@yahoo.com

Saya juga ada menjual beberapa jenis kuih raya. Tarikh tutup tempahan kuih raya ialah seminggu selepas puasa. Untuk order kuih raya pun boleh hubungi saya seperti talian di atas.


Untuk Almond London satu bekas tu boleh memuatkan 48 biji.
Untuk Suji Badam pula, satu bekas tu boleh memuatkan 51 biji.
Harga yang dinyatakan adalah tidak termasuk kos penghantaran. Sebenarnya saya lebih suka customer ambil sendiri


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net