Welcome To DAMIRA FotoPage

By: Hayati Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Oct-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Entry Khas Buat Cik Wan

 
 
 
Tidak terlewat kiranya bagi akak mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin buat Cik Wan sekeluarga di Terengganu. Sebenarnya akak ada membalas ucapan Wan melalui SMS tetapi tak tahulah terima ke tidak kerana berpuluh2 ucapan yang dihantar kepada handai taulan melalui sms tak sampai kepada mereka. Tak tahu dimana silapnya

Terima kasih kerana sudi membeli hamper dari akak walaupun order tersebut dibuat dua hari sebelum kebanyakan orang mula bercuti. Alhamdulillah 4 buah hamper dapat disiapkan pada pagi Jumaat iaitu hari penghantaran. Diharapkan penerima2 hamper di Putrajaya tu berpuashati dengan hamper2 tersebut. Memang akak janji nak masukkan gambar2 hamper tu dalam FP sebelum raya tapi tak sempatlah pula. Untuk tidak menghampakan, silalah jamu mata dengan gambar2 hamper tu. Hamper yang Wan suruh upgradekan tu ialah yang diikat dengan reben organza kuning cair. Bakulnya sedikit besar dan bunganya berbeza dari 3 bakul yang lain. Isi dalamnya juga lebih banyak dan ada perbezaan dari 3 yang lain2 tu. Harap Wan berpuashati dan tak serik untuk order lagi... Insya Allah di masa2 akan datang akak akan improvekan lagi presentation hamper2 tu dan pelbagaikan lagi kadar harga hamper.

Hamper ini bukan terhenti setakat hari raya sahaja malah ianya adalah berterusan untuk semua jenis perayaan termasuklah juga hamper untuk Ucapan Tahniah, Ucapan Semoga Cepat Sembuh dan sebagainya.

Jom layan gambar2 hamper tu....View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net